Gespecialiseerd, Persoonlijk en Professioneel

Matchpartner is uw gespecialiseerde partner voor werving & selectie, detachering, outplacement en arbeidsmobiliteit in Re-integratie & Verzuim.

Re-integratie & Verzuim vraagt niet alleen professionele deskundigheid maar ook hart voor uw werk. Matchpartner Re-integratie & Verzuim bemiddelt professionals met inlevingsvermogen die aan de hoge eisen van deze sector voldoen.

Re-integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, WERKbedrijf, gemeenten en arbodiensten besteden al jaren de werving & selectie en alle vormen van detachering binnen de sector Re-integratie & Verzuim uit aan Matchpartner.

Wij kennen de werkgevers, materie, ontwikkelingen en mensen en maken zo de beste match tussen vacatures en medewerkers.

Partner voor werkgevers

Matchpartner zorgt al jarenlang voor de perfecte match in de sector Re-integratie & Verzuim. Dat kan alleen door een complete dienstverlening aan te bieden en niet snel tevreden te zijn.
In de afgelopen jaren hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van werkgevers in Re-integratie & Verzuim en van ervaren professionals. Iedere dag werken we hard aan de vindbaarheid van onze website en vacatures en investeren we in onze relaties. We realiseren ons dat de arbeidsmarkt continu verandert, net als de wervingsmethoden. U kunt erop vertrouwen dat we bij Matchpartner steeds de laatste technieken en instrumenten toepassen.

Partner voor kandidaten

Op het moment dat je een nieuwe stap wilt zetten in je carrière, komt hier veel bij kijken en hangt hier veel van af. Onze selectieprocedure is daarom uiterst zorgvuldig. Vanuit onze ervaring en achtergrond in hetzelfde werkgebied als u, gaan we graag samen het gesprek aan. We luisteren goed naar uw wensen. Alleen zo kunnen we steeds de ideale match maken tussen functie en kandidaat. En dan maakt het geen verschil of u een freelancer of zzp’er bent, of op zoek bent naar een nieuwe interimopdracht of vaste baan.

Arbeidsmobiliteit

In de huidige arbeidsmarkt is arbeidsmobiliteit is een belangrijk speerpunt. Werknemers worden geacht moeiteloos te switchen tussen verschillende functies en sectoren. Dan is het noodzakelijk dat ze daarbij deskundig worden bijgestaan door specialisten in:

  • loopbaanoriëntatie en -advies
  • loopbaancoaching
  • tweedespoortrajecten
  • outplacementtrajecten

Ontdek de toegevoegde waarde van Matchpartner en neem contact op met onze consultants.