Werkgevers in Re-integratie & Verzuim

U reageert snel op maatschappelijke ontwikkelingen. Natuurlijk bent u flexibel als het gaat om nieuwe opdrachten of uitbreiding van taken. Maar waar vindt u de juiste mensen? Re- integratiebureaus, sociale werkvoorzieningen, WERKbedrijf, gemeentes en arbodiensten weten allen Matchpartner te vinden als het gaat om de invulling van vacatures in Re-integratie & Verzuim.

Matchpartner is de specialist in arbeidsbemiddeling voor Re-integratie & Verzuim. Onze consultants hebben uitgebreide ervaring in Re-integratie & Verzuim en zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en regelgeving. Wij vinden de juiste mensen, en vaak vinden ze ons.

De oplossing die u wenst

Soms heeft u een vacature waarbij u uw nieuwe medewerker direct een vast of tijdelijk dienstverband aanbiedt, maar vaker kunt u dat nog niet met zekerheid zeggen. Matchpartner Re-integratie & Verzuim levert altijd een passende oplossing. We bieden u detachering, projectdetachering en deta-vast oplossingen, maar ook werving & selectie voor een vast dienstverband. Daarnaast specialiseren we ons in arbeidsmobiliteit in de ruimste zin: outplacement, loopbaancoaching, loopbaanoriëntatie en tweedespoortrajecten.

Verschillende specialismen

Wij zijn ervan overtuigd dat we ons werk in deze complexe sector alleen goed kunnen doen vanuit specialistische kennis en ervaring van Re-integratie & Verzuim. Binnen de branche Re-integratie & Verzuim zijn we gespecialiseerd in functies als re-integratieconsulent of klantmanager maar ook als jobhunter, schuldhulpverlener of casemanager.

Werkwijze

U wilt zo snel mogelijk de beste oplossing tegen de juiste prijs, dat begrijpen we. Dat vraagt elke keer om een zorgvuldige afweging. Op basis van uw vraag in project- of functiebemiddeling maken wij direct een inschatting van de mogelijkheden.

Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Wanneer we denken extra wervingstools in te moeten zetten voor een optimaal resultaat, ontvangt u eerst een offerte op maat. Bij Matchpartner weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Wilt u ook de beste kandidaat voor uw vacature in Re-integratie & Verzuim? En de toegevoegde waarde van Matchpartner ervaren?

Recente vacatures
Hier vindt u de laatst geplaatste vacatures.
inHilversum
inLimburg
Onze consultants
Stephen Hoogenboom

Stephen Hoogenboom

Consultant Re-integratie & Verzuim
stephen@matchpartner.nl  
06 449 143 55

“Als je de centimeter kans niet ziet, kun je geen kilometers trekken”

Angelique Lommen

Consultant Re-integratie & Verzuim
angelique@matchpartner.nl  
06 589 772 98


“Als je de centimeter kans niet ziet, kun je geen kilometers trekken”
Leon Brouwers

Leon Brouwers

Directeur
leon@matchpartner.nl  
06 549 688 47

"Plezier in het werk staat voorop, niet alleen nu maar ook over een jaar"