Re-integratie, Overheid en Verzuim maart 2017 nieuwsbrief
2002

April 2002, een bewogen maand. Het tweede Paarse kabinet viel, als opmaat voor een uiterst turbulente verkiezingsstrijd.

En in Oegstgeest registreerde de gewezen uitzendmanager Leon Brouwers zijn eenmansbedrijf Matchpartner. Een werving en selectiebureau gevestigd in de garage van zijn huis.

Het leven als zelfstandige-zonder-personeel ligt inmiddels ver achter Leon, ons team telt twintig man. Op 27 januari jongstleden werd Leon verrast door een groep collega’s en ex-collega’s van Matchpartner. Het team had hapjes klaargemaakt, er werd gemusiceerd.

Leon ontving bij die gelegenheid, zowel voor zijn verjaardag als die van zijn bedrijf, een gedrukt boekje met 32 persoonlijke bijdragen van (voormalige) medewerkers en de veelzeggende titel “Ik wens je veel personeel”.

Leon, altijd de manager-met-gezonde-tegenzin die het liefst met zelfredzame medewerkers werkt. En dan de rest van de mensheid die er net iets anders in staat: je kunt je voorstellen dat dit anekdotes oplevert die zowel smakelijk als geestig zijn… EĂ©n ding werd duidelijk: het was niet standaard.

Deze maand is het dan zover: we vieren ons derde lustrum. Ter gelegenheid hiervan gaan wij een aantal ideĂ«le projecten uitvoeren, waar je de komende maanden meer over zult horen.

Maar voor nu willen wij iedereen danken voor de jarenlange samenwerking!

Team Matchpartner

Matchpartner 15 jaar!
Matchpartner 15 jaar!

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen bestaat Matchpartner dit jaar 15 jaar en dat gaan we vieren! Gedurende het hele jaar gaan wij ons inzetten voor diverse maatschappelijke vrijwilligersprojecten.

Inmiddels is het eerste project gestart.

Voor dit eerste project zetten wij in op onze core-business: het werven van geschikte mensen voor een opdrachtgever.

Wij zijn begonnen met de werving van vrijwilligers voor een zorgaanbieder.  Lees hier verder...

 
Top 10 vacatures in jouw vakgebied

Verzuimcoach - Utrecht Details
Manager Arbodienstverlening - Den Haag Details
Zelfstandige Arbo arts - Tilburg Details
Medior Casemanager - Utrecht Details
Beleidsmedewerker Jeugd - Regio Utrecht Details
Klantmanager Werk - Bergen op Zoom Details
Leerplichtambtenaar - Regio Flevoland Details
Omgevingsmanager Infra Projecten - Project basis - Halderberge Details
Toezichthouder Civiel - Project basis - Halderberge Details
Beheerder Wegen en Kunstwerken - Maassluis Details

Nieuws uit jouw vakgebied

Wanneer is een woning schoon genoeg om in te leven? Iedere Amsterdammer heeft recht op een schoon en leefbaar huis. Wie huishoudelijke taken niet zelf kan regelen, kan via de Wmo hulp bij het huishouden aanvragen. Lees meer

Help de kinderen en kijk ook naar de oorzaken. Kinderen moeten in ons land zonder armoede opgroeien, vindt de SER. Ondanks de aantrekkende economie en alle inspanningen blijft het aantal arme kinderen hoog (8 Ă  12 procent). Lees meer

Gemeenten hebben bij reorganisaties of andere grote veranderingen onvoldoende oog voor hun medewerkers. De werkvloer blijkt vaak niet overtuigd van de gekozen weg. Dat werkt remmend. Vooral voor managers valt er nog een boel te leren. Lees meer